Forfatter
Sosialt

      

  


Kategorier
Diverse

Razika, Honningbarna, Against Me!

I helgen var jeg i Oslo for å få med meg noen konserter av favoritt-bandene, og du kan tro det ble livlig! På fredagen var det Against Me! fra Florida som skulle spille. Dette var første gang siden 2012 at de hadde vært i Norge. CAVES fra Bristol var oppvarmingsband. Begge bandene gjorde noen forrykende show, og siden jeg sto helt fremst fikk jeg med meg en liten souvenir hjem som Against Me!s frontikon Laura Jane Grace kastet på trynet mitt.

Lørdagen startet jeg rolig med en hamburger og noen øl på Hard Rock Café på Karl Johan før jeg satte kursen mot Parkteatret der Razika og Honningbarna skulle spille.
Jeg møtte opp tidlig som vanlig, slik at jeg ikke skulle gå glipp av noe.
I det øyeblikket Razika kom på scenen i halv 11-tiden eksploderte publikum. Det var helt fantastisk å hoppe opp og ned der på gulvet sammen med resten av pønk-Norge til takten av blant annet ‘Syndere i Sommersol’ og ‘Vondt i Hjertet’.

Etter Razika hadde spilt ferdig ekstranummeret ble det en liten pause før Honningbarna kom som et jævla BIG BANG og satte fyr på hele lokalet! Fra begynnelse til slutt var det moshpits, stage-diving og elleville fans som klatret opp på scenen for å moshe sammen med bandet. Jeg fikk både vokalisten Edvard Valberg hoppende oppå meg og ble dyttet overende av andre publikumere. Tror jeg var i bakken ca. 3 ganger, og den siste gangen mistet jeg capsen min. Den ble sikkert trampet ihjel eller noe. Selv havnet jeg langt bak på gulvet, selv om jeg i utgangspunktet sto helt fremst til å begynne med.

Jeg overdriver ikke når jeg sier at dette er den råeste, mest eksplosive konserten jeg noen gang har vært på. To unike, men nokså ulike band som likevel passer så godt sammen. Det var helt rått!
Etter konserten møtte jeg på begge bandene på utestedet like ved Parkteatret, og fikk bli med dem på nach i ei leilighet litt lenger unna. De er absolutt herlige folk alle sammen, og jeg tviler på at det finnes maken til energiske og på hver sin måte unike live-band som Razika og Honningbarna. Fy faen.

20150412_000526

Kong Edvard

Kong Edvard

20150411_223754

20150411_224717

Meg og Fredrik

Fredrik og meg

Meg og Marie

Marie og meg

Marie, Lars og en raring

Marie, Lars og en raring

Laura Jane Grace

Laura Jane Grace

Against Me!

Against Me!

Før capsen min forsvant

Før capsen min forsvant