Forfatter
Sosialt

      

  


Kategorier
Diverse

Pinng gjør ting han ikke liker!

Det finnes mange ting jeg ikke liker, eller rett og slett ikke synes noe om her på mor Tellus. Likevel har jeg alltid hatt lyst til å åpne sinnet og kanskje snu dette hatet til noe jeg kan leve med. Derfor begynte jeg å fundere og sjonglere med tanker som: Kan jeg gjøre disse tingene? (Ja, selvfølgelig.) Vil jeg gjennomføre dem med stil? (Ja, åpenbart.) Jeg ble mer og mer ivrig etter å oppsøke det hittil ukjente, og det tok ikke lang stund før jeg hadde overbevist meg selv. Dette skulle jeg, ikke bare prøve, men også fullføre.

Kle meg pent
Jeg må ærlig innrømme at jeg har ikke alltid vært den flinkeste til å kle meg. Det bestemte jeg meg for å endre på, av tre grunner. Jeg er eldre, jeg har råd, og det hjelper på selvtilliten. Dressjakker og gensere uten hull og rifter er ikke lenger et sjeldent syn på meg!

Gå på fjellturer
Fjellene omringer meg på alle kanter. Hvorfor ikke bestige toppen av disse gigantiske gråsteinene? Det ble en tur til Nonshøa i oktober og en til Skjørstadhovden i november. Det er ikke godt å vite hvilken topp som står for tur!

Jogge etter jobb
I september startet jeg med denne aktiviteten, som bestod av intervaller med rask jogging supplert og inkludert med armhevinger. 1min jogging, 10 armhevinger, 30sek pause. I begynnelsen var det 10 minutter intensivitet som gjaldt. Etterhvert krøp jeg opp noen hakk og det ble 15-17 minutter. Jeg trivdes med dette egenkomponerte programmet, og følte gradvis fremgang. Dessverre kom snøen, isen la seg, og det ble umenneskelig å fortsette. Planene ligger derfor klare til solen titter frem igjen!

Spise havregrynsgrøt til frokost hver dag
Denne var tøff. Jeg har aldri likt havregrynsgrøt, men skulle altså prøve dette svineriet av klissete fiber med konsistens som nyrunket grisesperm, hver dag! Det første jeg måtte gjøre var å overvinne smaksløkenes enevelde. Munnen måtte herdes, og en uke etter, med spiseskjeen presset langt ned i gapet på et skeptisk hode, ble det nesten en rutine. Nå kan jeg spise det som om det var risengrynsgrøt. Jeg spiser det til frokost hver eneste dag, og det smaker absolutt ingenting! For smakens skyld anbefales det å skjære opp en banan å blande inn i grøten, eller strø et lag med rosiner på toppen!

Ta eksamen
Etter videregående gjenstod det tre eksamener som jeg ikke fikk sjansen til å ta. Etterhvert som månedene og årene gikk forbi, ga jeg mer og mer blaffen i disse prøvene. Det var helt til jeg fikk denne bisarre ideen: Hvorfor ikke ta dem som privatist? Jeg meldte meg opp, betalte gebyrene og ventet. To måneder senere (nåtid) har jeg fullført to av dem, så nå gjenstår det bare én!

Solarium aka «homsegrill»
Minus 20 og mørke så svart som dagen er lang gjør noe med en stakkars skrott. Jeg vet hva som sies om solarium, og at det bare er kvinnfolk som bruker sengene 80% av tiden. Dessuten er det kreftfremkallende og dyrt, i tillegg blir brunfargen falsk og tilgjort. Uansett, ingen av disse ryktene om overdreven bruk gjelder i mitt tilfelle. Jeg prøvde det for å få i meg et par D-vitaminer og for å bli mindre zombie i mørke-månedene. Gjett hva, det funker som faen!

Kom gjerne med forslag om flere ting jeg kan gjøre, om du kjenner meg godt nok til å vite hva jeg misliker!

4 Responses to Pinng gjør ting han ikke liker!

  • Ta med badebukse til Røros.gå på hodelykttur oppi der mot Ålmannberget,mye elg der,kan få ei uforglemmelig opplevelse,tenk å få stå face to face med skogens konge!

  • This is really interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I’ve shared your website in my social networks!