Forfatter
Sosialt

      

  


Kategorier
Diverse

Jula varte helt til påske

Ekte sol, plussgrader og tørr asfalt. Alt dette, og mer til, antyder at våren tar løpefart og hopper over oss med krigsfjes. ‘Kremt’. Warface. Det er på tide å legge uendelige netter bak seg.

Corolla'n til Søvik

Corolla’n til Søvik

Når det er sagt, så er det ikke særlig varmt i været ennå. Det er mildere enn det har vært, men ikke direkte varmt. Rundt 0 grader på dagtid. Jeg har en fæl uvane med å sjekke yrstormpent.no for temperaturer som ikke stemmer med virkeligheten i det hele tatt. Et eksempel som bør nevnes er tidligere i vinter, da jeg sjekket pent.no for å se hvor kaldt det egentlig var utenfor luksusvillaen. Minus en grad sto det. Minus èn grad! Da jeg sjekket gradestokken et kvarter senere viste det seg at den reelle temperaturen var minus 19 grader. Det er 18 grader feilberegnet! Gjør meteorologene noe som helst research for å finne ut temperaturen, eller sitter de bare og rabler ned tilfeldige tall i et Excel-ark? Det kommer en artikkel om dette temaet!

En liten grovis på slutten: You know it’s Monday when you wake up and it’s Tuesday. På norsk: Du veit at det er Mandag når du våkner og det er tirsdag.