Forfatter
Sosialt

      

  


Kategorier
Diverse

Ingen grunn til panikk

Selv om jeg ikke publiserer nye innlegg her hver dag betyr det ikke at jeg ikke eksisterer lengre. Det har simpelthen bare vært helt tørt i det siste. Skrivesperre rett og slett. Men ikke fortvil, for jeg har noe på gang, og kommer sterkere tilbake om en stund. Notér dere at prosjektet kun er på planleggingsstadiet for øyeblikket. I mellomtiden kan jeg jo fortelle om hva som skal skje fremover. Det som har skjedd tidligere i år er det ikke verdt å si noe om. Derfor vil jeg starte med å gjøre dere oppmerksomme på at det går mot vår, eller «lysere tider» som vi så fint kaller det. Ergo, er det ingen grunn til panikk.

sola

April:
Påskeferie. Ingen konkrete planer unntatt å starte så smått med trening og kutte ned på forbruket av fast-food, alkohol og søtsaker.

Mai:
Ingen konkrete planer.

Juni:
Konsert med Klovner i Kamp på OverOslo. Veldig stort.

Juli:
Ferietur til Split i Kroatia sammen med Nilsen. Skal delta på Ultra Europe.

August:
Mer ferie, og selvfølgelig RaumaRock!

September:
Fagprøve.

Hva som skjer etter fagprøven er et mysterium som ikke engang jeg kan forutse. Det blir muligens jobbsøking, eller kanskje søking på skoleplass et sted.
Det eneste jeg vet som er sikkert er at jeg skal sørover etterhvert. Man takler ikke kulda like godt når man begynner å bli så gammel som meg. Brrr!

snostorm