Forfatter
Sosialt

      

  


Kategorier
Diverse

Auto-subscribe!

For noe jævla dritt!

Det hele startet med tjenesten Sony har på sin Playstation 4, nemlig, Music Unlimited. Nysjerrig som jeg er, starter jeg dette programmet før noe annet, det er jo tross alt preinnstallert – og er det en ting jeg har savnet å ha på spillkonsoll, så er det et musikkprogram a’la Spotify.

Med en gang ser jeg at dette er en tjeneste man må betale månedlig for, men etter et ordtak jeg prøver å leve etter (alt må prøves, helst to ganger), bestemmer jeg meg for å prøve ihvertfall 30 dager. Alle felt fylles ut, navn, adresse, kjønn og bankkortinformasjon – og vips så har jeg Music Unlimited.

Jeg forstår fort at dette ikke er noe for meg, når «Top 100 Rock & Metal» inneholder sanger som Amy McDonald – This is the life (akustisk versjon, vel og merke), Staut – Sjå Sole og Åge Aleksandersen – Levva livet. Etter at spillelisten fikk navnet «Rock & Drittmusikk» her i husstanden, ble Music Unlimited fort en ubrukt tjeneste på min PS4.

Greia med meg, er at jeg har en egen e-postkonto for ting som dette, der det kan regne inn så mye reklame og spam det bare vil, for jeg sjekker den, enkelt og greit, ikke.

Nå, 4 måneder etter at min PS4 kom i hus (3 måneder etter at prøveperioden på Music Unlimited gikk ut) har jeg funnet ut at jeg har brukt 267 kroner på en tjeneste jeg prøvde i en dag eller to, og det, kjære leser, er 3 halvlitere med øl jeg like gjerne kunne ha tømt i do.

Jeg er ikke ute etter å klandre noen for dette, jeg mener heller ikke at det er noen andres feil enn min egen (faktisk kudos til de som har funnet ut at de kan tjene penger på dette lovlig) – men jeg blir lettere forbannet over at dette er en greie som mange av dagens tjenesteleverandører bruker, for jeg er av typen som må prøve ALT!

 

– P

One Response to Auto-subscribe!

 • Pinng

  Helt enig. Brukte selv mer enn 600 kroner ufrivillig på et «gratis» TV2-Sumo-prøveabbonement. Jeg har også en slik e-postkonto som jeg ikke bryr meg om, derfor ble den ikke sjekket på ca 5 måneder. Jeg tok kontakt med brukerstøtte og krevde at de tilbakebetalte beløpet.

  Her er svaret jeg fikk:
  «Da du bestilte dette Sumo Pluss månedsabonnementet mottok du en betalingsbekreftelse på e-post. Her informerte vi om at dette var et abonnement med automatisk fornyelse. Vi sender også e-post for hver gang ditt abonnement er blitt fornyet. Disse er blitt sendt til e-postadressen **************.com, som du registrerte på abonnementet. Ettersom angrerettsfristen på 14 dager er forbi, kan jeg dessverre ikke refundere beløpet til deg.
  Jeg har nå stoppet automatisk fornyelse på abonnementet, men du har fortsatt tilgang ut perioden du har betalt for. Ønsker du fortsatt at jeg skal stoppe tilgangen selv om og slette din brukerkonto?»

  Som du ser viser disse lovlige kriminelle ingen nåde, og som du ytrer – ALT skal prøves, men med slike dritt-tjenester blir det jævla vanskelig!