Forfatter
Sosialt

      

  


Kategorier
Diverse

Aktuelt og været.

Tilliten synker i takt med temperaturene. Jeg snakker selvfølgelig om tilliten min til meteorologer. Nerder med tykke brilleglass og hvite frakker. Kjedelige typer som ikke eier humor overhode. Dessuten er de på jobb hele tiden. Men hvorfor? Hvorfor er de så mye på jobb når de ikke jobber? Temperaturene stemmer jo aldri!

Vist temperatur: -4.   Reell temperatur: -14.

Vist temperatur: -4. Reell temperatur: -14.

Det er mye mellom himmel og jord som vi ikke kan forklare. Det vet meteorologene alt om. De har derimot sett det kommersielle ved å skrible tall på kart, i aviser og på internett. Helt tilfeldige tall som gjør at du går tynnkledd i kulda, blir småforkjølet, og i verste fall kan de ødelegge den etterlengtede ferien din.

Bildet over er tatt tidlig i dag. Den reelle temperaturen var på det samme tidspunktet -14. Hvorfor Står det at det er -4 når det ikke er det?

Man kan diskutere frem og tilbake om hvor vanskelig det er å forutsi været, men poenget er at disse menneskene har det som jobb. Meteorologene får penger for å fortelle meg om jeg burde ha på meg lue og skjerf slik at ferien min ikke blir ødelagt. De bør kunne dette! Hvorfor lyver de?

Nedenfor har jeg listet opp noen av mine teorier av hva som egentlig foregår på meteorologisk institutt.

  • Meteorologene prøver å skjule noe. Menneskekloning?
  • De har demens.
  • De har konkurranser om hvem som ødelegger flest ferier.
  • De gjør forsøk med aper, og slipper dem løs på talltastatur.
  • De bruker all sin tid på å slåss om hvem som skal bruke stjernekikkerten.

Jeg tror det summerer opp det meste av frustrasjonen ved at meteorologer får betalt for å lyve. Neste gang du ser en værmelding; Snu deg 180 grader rundt, kle deg godt, løp ut døra og lag en snømann selv om det egentlig ikke er snø ute.